Tandbehandling og din økonomi

Betaling, finansiering & tilskud til dine tandbehandlinger

Mandag - Tirsdag kl. 8.00 - 16.00

Onsdag 8.00 - 18.00

Torsdag - Fredag kl. 8.00 - 16.00

Fredag 8.00 - 14.00

Toftegårds Allé 41
2500 Valby

Skriv til os

Skriv til os

Book Tid

Vi har her på klinikken mulighed for kontant betaling. Vi tilbyder også betalinger med Dankort, Visa, Mastercard, Bankoverførsel og Girokort. Ved større og længerevarende behandlinger betales et á conto beløb, så indbetalingerne hele tiden er ajour med den udførte behandling og den forbrugte tid.

Rabat på 10% til ikke tilskudsberettigede behandlinger for studerende og pensionister, som ikke har mulighed for at få andre tilskud.

Tilskud til tandlægehjælp

Kontakt og Hjælp

Der findes i Danmark en del tilskudsmuligheder, så du kan få en billigere tandlæge regning. De priser Valby tandlæge angiver er incl. sygesikringens tilskud, men personer med lavindkomst kan også søge kommunen om tilskud til tandbehandlingen. Nedenfor kan du finde de mest almindelige tilskudsmuligheder. Vi hjælper dig gerne med at søge, så kontakt endelig Valby tandlæge for en drøftelse af netop dine muligheder for rabat på tandlæge besøget.

Du kan få tilskud til tandbehandling på op til 10.000 kr., hvis du modtager en af følgende ydelser:

Kontanthjælp
Uddannelseshjælp
Integrationsydelse
Ressourceforløbsydelse*
Ledighedsydelse*
Revalideringsydelse*

*forudsat ydelsen er svare ned til kontanthjælpsniveau. Snak med din kommune om at bekræfte, at din ydelse svarer hertil, herunder at du opfylder de økonomiske betingelser for at modtage kontanthjælp.

Sygeforsikringen Danmark

Kontakt og Hjælp

Har du ikke mulighed for at få tilskud fra kommunen, så anbefaler vi dig at indmelde dig i Sygeforsikringen “Danmark”. Det koster lidt hvert år, men pengene er meget hurtigt sparet, da der er gode tilskud. Du kan finde mere information om Sygeforsikringen “Danamark” og deres tilskud til tandbehandling ved at trykke her. Tandeftersyn er eksempelvis gratis for de unge med et medlemsskab af Sygeforsikringen “Danmark”. Det må da lokke nogen af de unge i Valby og resten af Danmark.

Lån til Tandbehandling hos TakTand

Kontakt og Hjælp

Hos TakTand hjælper vi dig gerne med at ansøge om et lån til tandbehandling igennem Krone Konto. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvis eller slet ikke.

Tandlægeforeningen

Vi er medlem af Tandlægeforeningen, og skal dermed leve op til en række strenge etiske krav. Tandlægeforeningen arbejder for, at offentligheden opfatter tandlægefaget som en sundhedsfaglig profession, hvor kvalitet, troværdighed, saglighed, service og dialog er fremherskende værdier, og hvor der er en stor grad af tilfredshed blandt patienterne.

Centrale Placering

Vi dækker på grund af vores centrale placering, lige ved Valby Station, rigtig mange områder af København. Valby tandlæge har nemlig glimrende parkerings forhold, og rigtig gode offentlige transportmuligheder. Følgende områder ligger kun ca. 15 min. fra klinikken:
København, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vanløse, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Rødovre, Husum, Brøndby og selvfølgelig Valby.

taktand klinikken zohreh takmar

Kompetent og Faglig

Hos os får du en grundig og kompetent behandling til konkurrencedygtige priser. Vores tandpleje team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre tandbehandling til en god og positiv oplevelse, og se vores kunder forlade klinikken i Valby med et nyt og strålende smil.

Bestil tid

Når du bestiller tid i formularen her, giver du accept til at TakTand Tandlægerne må kontakte dig, samt accept af vores databeskyttelsespolitik.

Vælg dag(e) og evt. tidsrum, der passer dig bedst

Hvordan vil du gerne kontaktes?

Har du akut brug for hjælp?

Vælg dag(e) og evt. dage, der passer dig bedst

Vælg dag(e) og evt. tidsrum, der passer dig bedst

Hvordan vil du gerne kontaktes?

Har du akut brug for hjælp?

Find os her

Lige ved Valby Station med glimrende parkerings forhold, og rigtig gode offentlige transportmuligheder.

Email

Skriv til os

Menu

Tandbehandlinger & Priser

Ny Patient
Økonomi
Tandlægeskræk
Akut tandlægetid
Book Tid

Info

Om Os

Kontakt

Find Os
Vidensbase
Persondatapolitik