Tandlægeskræk

Vi har stor erfaring med tandlægeskræk

Mandag - Tirsdag kl. 8.00 - 16.00

Onsdag 8.00 - 18.00

Torsdag - Fredag kl. 8.00 - 16.00

Fredag 8.00 - 14.00

Toftegårds Allé 41
2500 Valby

Skriv til os

Skriv til os

Book Tid

Hvorfor er der så mange som vælger ikke at gå til tandlæge?

Kontak Os

Svaret er i de fleste tilfælde økonomi, men tandlægeskræk spiller selvfølgelig også en stor rolle.
Hos Valby tandlæge tager vi de specielle hensyn, som du måtte have brug for i forbindelse med din tandbehandling. Du vil sandsynligvis med regelmæssig forebyggende tandpleje, samt god tandhygiejne, også have færre ting der har brug for behandling. Vi håber at du finder mod, til at bestille en tid. Gør venligst opmærksom på de specielle behov du måtte have allerede når du kontakter klinikken. Det er helt okay! Tandlægen har helt sikkert haft en som dig før. Du kan med fordel undersøge hvor stor en tandlægeskræk du har. Svarene bruger vi som udgangspunkt for en samtale om det der er svært for dig. Du kan undersøge din angst for tandlæge besøg her og sende den direkte til vores klinik elektronisk og det gøres på kun et min. og gør at vi kan tilbyde dig en behandling der er mere målrettet dine behov. Det koster ikke ekstra at have tandlægeskræk, så du betaler den samme pris for din tandbehandling som alle andre.

Tandlægeforeningen

Vi er medlem af Tandlægeforeningen, og skal dermed leve op til en række strenge etiske krav. Tandlægeforeningen arbejder for, at offentligheden opfatter tandlægefaget som en sundhedsfaglig profession, hvor kvalitet, troværdighed, saglighed, service og dialog er fremherskende værdier, og hvor der er en stor grad af tilfredshed blandt patienterne.

Centrale Placering

Vi dækker på grund af vores centrale placering, lige ved Valby Station, rigtig mange områder af København. Valby tandlæge har nemlig glimrende parkerings forhold, og rigtig gode offentlige transportmuligheder. Følgende områder ligger kun ca. 15 min. fra klinikken:
København, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vanløse, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Rødovre, Husum, Brøndby og selvfølgelig Valby.

taktand klinikken zohreh takmar

Kompetent og Faglig

Hos os får du en grundig og kompetent behandling til konkurrencedygtige priser. Vores tandpleje team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre tandbehandling til en god og positiv oplevelse, og se vores kunder forlade klinikken i Valby med et nyt og strålende smil.

Bestil tid

Når du bestiller tid i formularen her, giver du accept til at TakTand Tandlægerne må kontakte dig, samt accept af vores databeskyttelsespolitik.

Vælg dag(e) og evt. tidsrum, der passer dig bedst

Hvordan vil du gerne kontaktes?

Har du akut brug for hjælp?

Vælg dag(e) og evt. dage, der passer dig bedst

Vælg dag(e) og evt. tidsrum, der passer dig bedst

Hvordan vil du gerne kontaktes?

Har du akut brug for hjælp?

Find os her

Lige ved Valby Station med glimrende parkerings forhold, og rigtig gode offentlige transportmuligheder.

Email

Skriv til os

Menu

Tandbehandlinger & Priser

Ny Patient
Økonomi
Tandlægeskræk
Akut tandlægetid
Book Tid

Info

Om Os

Kontakt

Find Os
Vidensbase
Persondatapolitik